Profile for paulkarlsson.se

paulkarlsson.se:s GeocachingBlogg

 120114=>8 st (Totalt 239) 136,5 km 4,0 tim

Eftermiddags började vid 14:30 efter en runda i Karlskrona för seriespel i Hästskokastning. Först vann vi över Tingsryd med 6-3 och sedan en klar seger över Dynapac Södra 2. Efter dagens två vinster gick vi upp på 3:e plats, 2 p efter ledande Växjö och 1 p efter 2:an Carlskrona. Cacherundan var planerad så att vi bara skulle ta Stenstugan som vi missade förra helgen samt den på Kungsvägen där vi hade med oss rätt verktyg + 4 andra och totalt 6.

Dock värmde vi upp med att ta Stigamo under en av dessa förbannade stenar som finns i den småländska terrängen. Cachen mittemot Stenstugan hittades utan svårighet denna gång efter att ägaren varit där o rensat en massa löv som troligen skymde gömman. Hensmåla var nästa anhalt, som var en magnetisk historia. Cachen vid Blötans badplats var oxå under en förbannad sten som dock även den hittades.

Det finns tydligen 13 kraftverk runt Ronnebyån. Några har vi loggat, tror det är två. Nu tog vi iså fall den 3:e i Dång utanför Konga. Innan vi drog upp till Kungsvägen hittade vi en gömma vid infarten till Emmabodas infoskylt. Detta var den första av 4 i denna serie. Kungsvägencachen hade vi kollat in tidigare och visste vad vi behövde för verktyg för att logga och denna gång lyckades vi i skenet av helljuset från bilen. Den åttonde och sista cachen för idag tog vi på hemvägen. Det var den andra i en serie av 4 vid infotavlan strax innan Emmaboda. Dagens fångst blev 2 mer än planerat alltså 8 st. Får se om det blir något i morgon?