Profile for paulkarlsson.se

paulkarlsson.se:s GeocachingBlogg

 120211=>10st (Totalt 310) 122,2 km 5,5 tim

Efter förra helgens sibiriska kyla var det dag för en efterlängtad cachetur. Lördagens runda var planerad till Konga och söder om denna. Först skulle 6 cacher hittas i och omkring Konga som gav oss lite ledtrådar för att senare kunna klippa 2 mystar. De flesta gick rätt bra men "Tåget" fick oss att leta en go stund. När vi hittat de 6 som givit oss ledtrådar tänkte vi lösa mystarna på ett typ fik i Konga. Fanns det det? Nä, inte fanns det någe fik i Konga inte utan vi fick sitta i bilen o lösa problemen UTAN kaffe. Satan!

Myst 1 satt klockrent bildligt talat. Den återfanns efter korrekta koordinater intill ett snötäckt Örmovallen som Konga SK:s hemmaarena heter. Undrar vad fotbollsmugglarna trodde när vi smög omkring inne på arenan? Myst 2 får vi vackert vänta med då det var möcke att gå igenom innan rätt koordinater skulle fastställas.

Vi avslutade lördagens cacherunda med att ta tre vid olika gamla järnvägsstationer och dagens skörd blev 10. Hoppas nu att det blir mildare i morgondagens cacherunda, over and out..............