Profile for paulkarlsson.se

paulkarlsson.se:s GeocachingBlogg

 120225=>20st (Totalt 368) 117,0 km 9,0 tim

Helgens mål är att nå 400 vilket betyder 52 hittade cacher. Lördagens resultat blev 20 så det betyder nytt dagsrekord imon om vi ska nå 400. Cacherunda på lördagen var planerad kring Alstermo och Älghult. Vi började med Festplatsen o Brännugn för att på fin grusväg ta oss till Alstermos Hasselbacken. Smeden o Flygande Hästen loggades ganska enkelt. Alsterfors Glasbruk var nästa anhalt och närliggande Fredrik Fagerlund. Tillbaka till Alstermo för en multi av Kärsch Floh. Under pågående skidtävling vid idrottsplatsen gick vi runt o löste 5 roliga gömmor innan slutgömman. Som tur var, var den inte inne på tävlingsområdet och jävla i havet vad jag skrattade när jag fick se slutgömman. Roligt, riktigt roligt att komma till roliga gömmor.

Vi drog vidare, nu mot Höneskruv där Södergården och Stenmuren loggades. När vi skulle klippa Strömfiske i Alsterån fick jag tvärstanna bilen. Alsterån hade svämmat över och gjort grusvägen till en rena isbanan. Det var bara å gå (halka) sig fram de sista 4-500 meterna till gömman. Väl framme var jag bara tvungen att bygga på stenmonumentet ytterligare. Höneström blev nästa stopp. Oerhört vacker omgivning.

Nästa stopp blev Älghult och Hembygdsgården, Kyrkan o Älgasjön loggades. De tre sista för idag blev kors o tvärs, Berghems Glasbruk, #1 The One of the Brewery (som för övrigt har 8 till i serien) och slutligen Himmelskimmers skiftningar 2 där hon ville att man skulle ta ett foto väster ut mot ladan och bifoga. Slut för idag!