Profile for paulkarlsson.se

paulkarlsson.se:s GeocachingBlogg

 120304=>21st (Totalt 411) 155,4 km 8,0 tim

Lördagens cacherunda ställdes in pga sambons feber. Snacka om abstinens...................Dock blev lyckan återställd lika som sambon från febern och vi drog ut denna vackra söndag med en föraning om VÅR. Jag hade planerat 23 cacher med början i Målerås där Himmelskimmer lagt ut en ny gömma med Glas som gemensam nämnare. Himmelskimmer har lagt ut även de nya i Gullaskuf och Orrefors. Dessa passade in då den planerade rutten gick ner till Nybro. Nästa hållplats blev Flerohopp med dess Bruk och Ryssmur innan det var dags att besöka stortjuven Per Dons kula. Gömman här ute i skogen var häftig.

På väg till Rismålagöl och vi precis gått ur bilen mötte vi tre individer varav en bar på en liten kub. Det var cacheägaren Ulfheim som berättade att någon varit lite våldsam och tagit sönder uppdraget. Han visade oss hur han tänkt och vi fick logga och vi tackar för en go pratstund och önskade Ulfheim lycka till med reperationen.......

Nu närmade vi oss Nybro. Ute vid Nybro modellflygares klubbstuga loggades en cache. Väl inne i Nybro loggades fyra. Mariegropen, Sven Krååk, Betongrodellen samt Spiran. Meningen är att ta cacherna i centrala Nybro via en tågresa framutöver. Madesjö Kyrka loggades där jag hittade en magnetisk filmrulle på marken som jag placerade där jag trodde den skulle sitta på det "stekta ägget". Geoprogrammet började nu att krångla, ville inte funka riktigt. Sambons funkade nått så när så vi hittade även den inne bakom de mäktiga kyrkstallarna. Trots att klockan bara var 15:30 beslutade vi att ge upp för dagen som gav oss 21 cacher.