Profile for paulkarlsson.se

paulkarlsson.se:s GeocachingBlogg

 120317=>24 st (Totalt 461) 282,3 km 11,5 tim

Lördagscacherundan innebar 24 planerade cacher och började med naturreservatet i Storasjö, som bara hade två loggar innan. Skäraskog naturreservat loggades oxå. Gamla kvarn med hamburgare tog innan vi äntligen fick logga Wellkomm too Alsterbroo då den sist vi var där var mugglad. Cachen "Bomben" var ett torpednedfall från andra världskriget då den tappades från ett flygplan.

Därefter tre snabba innnan kyrkan i Bäckebo fick ett besök. Varggropen i Luvehult var en fantastisk grop och svårt för en varg att ta sej upp. Därefter klipptes både milsten o minnesstenen. Ytterligare en historia från andra världskriget fick vi i cachen Bombplanet i Bäck. Skärvhägnen o Mokällan laggades sen var det dags för en ny kyrka, nämligen den i Läckeby.

Nu började det mörkna men vi hann med Årtebäcks kvarn, Kristvallabrunn och slutligen Kristvalla Kyrka. Tidigare under dagen besökte vi även Monoliten där det gällde att ta ett foto samt svara på två frågor o skicka till cacheägaren, vilket gjordes senare under kvällen. I skrivandets stund är frågan hur rundan ska se ut imon?