Profile for paulkarlsson.se

paulkarlsson.se:s GeocachingBlogg

 120322=>13 st (Totalt 490) 80,0 km 5,0 tim

Torsdagseftermiddagscacherunda tack vare ett läkarebesök för min sambo då jag agerade chaufför. Vi började med Riksträdet i Strandbjörket o fortsatte således i Strandbjörket med cacherna Strandbjörket 1-2-3-4. Vädret var riktigt gott med en temp runt 15 gr och strålande sol. sedan gick vi en runda o klippte typ 4 till runt Strandbjörket. biskopsgraven 1 o 2 loggades på Söder innan vi gick mot bilen som jag parkerat strategiskt strax utanför Akropolis.

Fläskfile och två iskalla starköl stärkte gott inne på Akropolis.....efterrätten med kaffe var lika god. Stärkta och mätta tog vi cachen Eldstad som berättade om alla stora bränder som drabbat Växjö genom åren. Sist loggades Pestkyrkogården som för övrigt var en annorlunda cache o logg.

Nu blir det inget på lördag då hästskokastningens Mara går av stapeln i Lessebo, men söndag är det dags igen. Å då blir det en tur till Öland om nu inte vädret blir sämre och planen där att cache 500 ska bli den i Nunnedalen. Välkommen tillbaka söndag kväll.